Mit jelent pontosan a lokális seo keresőoptimalizálás?

Segítségével nemcsak azokat az embereket szólíthatunk meg, akikben különféle hétköznapi kérdések merülnek fel, mint például “hol van a legközelebbi fodrászat, vagy éppen a kávézó?”, “nyitva van-e a posta?” vagy “mi található ott, ahová a nyáron utazni fogok?”, hanem azokat is elérhetjük, akik olyan helyen tartózkodnak, ahol érdekelheti őket a mi témánk. Azért, hogy könnyebben elérhessük ezeket az embereket úgynevezett mikro-momentumokat használunk a lokális marketing során. Egészen biztosan előfordult már, hogy megérkezve egy városba, megéhezett, és a térképen keresgélve bukkant rá egy étteremre. Például egy ilyen étterem nagyon jól érvényesül a lokális marketinggel segítségével. A feladat tehát: a cél olyan felületek megtalálása, ahol jelen van a célcsoportunk is, valami olyat keres, amivel Ön rendelkezik, legyen az termék, vagy szolgáltatás. Amikor lokális eszközöket kezd használni vállalkozását azonnal meg fogják találni azok, akik az Ön környéken egy olyan nehézséggel szembesülnek, amelyre az Ön terméke vagy szolgáltatása nyújt megoldást.

Miért hasznos a lokális keresőoptimalizálás?

Képzeljük magunk elé az online marketing rendszerét úgy, mintha egy óra lenne, amelynek a számlapján a 12 számot az SEO jelenti, ahol minden online marketing tudás összpontosul! Amennyiben azt szeretné, hogy ne csak néhány másodperc jusson Önnek a számlap nyújtotta időből, akkor kérjen ajánlatot és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ha szeretné megspórolni a reklámkampányokra költött időt és pénzt, szakértőink az Ön weboldalának keresőoptimalizálása révén segítségére lesznek a megvalósításban.

Mit értünk pontosan SEO alatt?

Sokan nincsenek tisztában a fogalom jelentésével, és az interneten is nagyon sokféle anyag található ezzel kapcsolatban. A SEO szó (search engine optimization) a weboldalak internetes megjelenését jelenti a keresőkben. Ilyen kereső például a Google, amely Magyarországon egyeduralkodónak számít. A magyar keresések 97%-a a Google rendszerén fut keresztül, ezért érdemes a weboldalakat a Google kereső irányelvei szerint optimalizálni.

SEO keresőoptimalizálás: valóban a legjobb marketingforma?

Az SEO egy olyan intelligens marketingforma, amely a segítségünkre lehet abban, hogy a termékeinket és a szolgáltatásainkat az azt keresőknek a leghatékonyabban kínálhassuk fel. Egy olyan professzionális szűrőrendszerről van szó, amely az Ön szolgáltatását vagy termékét kiszűri a rengeteg reklámzajból, és azt közvetlenül juttatja el a potenciális ügyfelekhez. Az SEO keresőoptimalizálás révén kiemelkedhetünk a nagy cégek és márkák árnyékából, valamint a helyi vállalkozások szabványosított termékei közül. A kis és középvállalkozások számára ettől az egyszerű ténytől válik az SEO a világ leghatékonyabb marketingformájává. A hagyományos reklámozási formákkal (rádió, televízió, nyomtatott vagy online felületek) szembeni nagy előnye, hogy az Ön termékét vagy szolgáltatását az aktív keresők célvonalába helyezi, így többé már nem lesz szükséges az ügyfeleket meggyőzni arról, hogy az Ön szolgáltatását vegyék igénybe, vagy az Ön termékét vásárolják meg, hiszen ez az igény már kialakult bennük. Önnek mindössze az a feladata, hogy ezt az igényt maradéktalanul kielégítse. Lehetősége nyílik arra is, hogy a keresési kifejezések alapján besorolja az ügyfeleket és/vagy egyedi üzeneteket küldjön számukra. A SEO a terméket vagy szolgáltatást közvetlen a kereső személyhez juttatja el.

A marketingcégeket, közösségi média cégeket, és SEO cégeket kereső fogyasztók részére létrehoztunk egy céloldalt, a keresési forgalmat felhasználva a kampányunk kiépítéséhez. Amikor a potenciális ügyfeleink az „SEO Ügynökség Budapest” kifejezésre rákeresve ellátogatnak a honlapunkra, a solvenda.hu címében észre fogják venni a két szót. Ezek úgynevezett stratégiai kulcsszavak, amelyeknek az a célja, hogy segítségükkel Budapesten, a keresési igény szerinti ügynökségi tanácsot és segítséget tudjunk nyújtani az érdeklődő ügyfélnek. Így ellenőrizni tudjuk az ügyfélhez jutó üzenetet és több ügyfelet áll módunkban elérni, mint a szokásos short tail „keresőoptimalizálás”, „marketing”, vagy bármely „közösségi média” kifejezésekre. A Bing Adcenter-nél vagy a Google Adwords-nél használt pay per click marketing jobban mérhető az SEO-nál, úgy is fogalmazhatnánk, hogy az SEO drágább hasonmása. Ha az SEO-t megfelelően használjuk, lehetőségünk nyílik az adatok elemzésére, annak pontos felmérésére. Pontosan megtudhatjuk, hogy hány ember lépett be a weboldalra és ebből hányan használtak különböző űrlapot, esetleg hányan hívták a weboldalon megtalálható telefonszámot.

Mik lehetnek az SEO gyengeségei?

Mindamellett, hogy számos erősséggel rendelkezik, szeretnénk, ha a gyengeségekről is tudna, mivel abban hiszünk, hogy minden hosszútávú, sikeres üzlet alapja az őszinteség.

Amennyiben havonta csak kevesen keresik a szolgáltatásait, nem lehetséges újabb kulcsszavak bevezetésével a Google keresők számának növelése. Mivel több mint 250 különböző hangsúlyú tényező alakítja, a Google keresési algoritmusa irányíthatatlan és kiszámíthatatlan. A legtöbb, amit egy SEO cég megtehet, hogy az adott kulcsszavak segítségével megpróbálja Önt az első tíz megjelenő találat közé pozícionálni. Ha egy SEO „szakember” ennél biztosabbat állít, nem mond igazat, csak szerencsét próbál a megadott kulcsszavakkal. Az eredmények megismeréséhez szükséges információkat a megbízható SEO cégek hozzáférhetővé teszik.

Rólunk röviden:

Sikerült elérnünk, hogy az ügyfeleink 90%-a a fő kulcsszó-kifejezések alapján, egy és hat hónap közötti intervallumon belül az első oldalra kerül. SEO szolgáltatásainkon átlagosan 6:1 ROI-t (átlagos megtérülést) kapnak az ügyfeleink, amelyet azonban a kulcsszó kifejezés versenye is jelentős mértékben meghatároz. Ha egy kulcsszónak 100 dollár pay per click értéke van, azt jelenti, hogy más vállalatok is végeznek SEO-t, így a verseny élesedik. Ezért is fontos, hogy a kereső kulcsszavak sokkal bonyolultabbak legyenek, mint az Ön egyszerűbb értelmű kulcsszavai.

Az SEO azzal együtt is a jelenleg legértékesebb marketingforma, hogy rendelkezik néhány hátránnyal. Az SEO tudja a leghatékonyabban teljesíteni egy kampány befektetés-arányos megtérülését, többek között ezért is vált az elmúlt években a vállalkozások kedvenc marketing formájává és ez a tendencia folyamatosan növekszik. A pay per click értéke és a digitális marketing költségei is nőttek az elmúlt négy évben, ezért megállapítható, hogy mára az SEO nem csak a nagyvállalatok privilégiuma, hanem a kis-és középvállalkozások sikerének is az egyik záloga.

Ha többet szeretne megtudni az SEO-ról kérjen tőlünk ingyenes tanácsadást.

A legfontosabbak dióhéjban:

Egy Google keresőszoftvere legrelevánsabb feladata az, hogy lehetőleg minél rövidebb idő alatt olyan felületre, tartalomra bukkanjon, amely a felhasználó számára a leghasznosabb. Esetünkben a felhasználó az Ön vállalkozásának potenciális ügyfele, vásárlója vagy szolgáltatást igénybe vevő személye. Az ilyen módon beküldött keresési lekérdezésekre több mint 200, a kereső által betáplált tényező dolgozik, hogy a legmegfelelőbb rangsort szolgáltathassa az algoritmusai alapján a lekérdező számára. Az SEO ezen algoritmusoknak megfelelően éri el azt, hogy elsők között bukkanjon a lekérdező az Ön cégének az oldalára. A legszemléletesebben egy 3 főpillérből álló példával ábrázolhatjuk, hogy ennek az Ön vállalkozása szempontjából milyen jelentősége van és egyúttal választ adhatunk arra a kérdésre is, hogy a keresőoptimalizálás, azaz az SEO miért annyira fontos napjaink online marketingjében. Képzeljük el azt a piacot, amelyben az Ön cége halad úgy, mint egy nagy Tour De France verseny első helyezettje. Ahhoz, hogy elsők között érjen célba, vállalkozásának számos feltételnek kell megfelelnie.

Partnerek:

1. https://www.angolnyelvtanfolyam.org/Mindenki-ig%C3%A9nyli-ezeket-az-aut%C3%B3v%C3%A1s%C3%A1rl%C3%A1si-tippeket.php

2. https://www.cserepkalyhakemencekandallo.org/Hogy-%C3%A9rj-el-sikereket-az-otthoni-v%C3%A1llalkoz%C3%A1soddal.php

3. https://www.nemetnyelvtanulas.com/Aut%C3%B3-v%C3%A1s%C3%A1rl%C3%A1s—hogyan-kell-csin%C3%A1lni.php

4. https://www.szonyegtakaritas.org/Take-The-Hassle-From-haszn%C3%A1ltaut%C3%B3-Repair.php

5. https://www.szonyegtisztitas.org/Best-Value-For-Your-Money-In-haszn%C3%A1ltaut%C3%B3-Repairs.php

6. https://www.fogaszatesfogorvos.com/Aut%C3%B3alkatr%C3%A9sz-webshop-%C3%A9s-web%C3%A1ruh%C3%A1z.php

1. https://bit.ly/2y208tM

2. https://bit.ly/357HIUx

3. https://bit.ly/3eTXln5

4. https://bit.ly/3eSq9fW

5. https://bit.ly/2KAph1q

6. https://bit.ly/3eSCmRR

7. https://www.kelahvagyonvedelem.net/K%C3%B6nny%C5%B1-tippek-az-aut%C3%B3s-v%C3%A1s%C3%A1rl%C3%A1shoz.php

8. https://www.i-love-motivational-quotes.org/be-prepared-when-it-comes-to-haszn%C3%A1ltaut%C3%B3-repair.php

9. http://www.selfesteem2go.com/partner.html

10. https://onlinemarketing101.biz/nagyon-fontos-tudnivalok-ha-hasznaltauto-megvetelere-adjuk-a-fejunket/

7. https://bit.ly/2KEOmbr

8. https://bit.ly/2Y7fpnJ

9. https://bit.ly/2VBOmiJ

10. https://bit.ly/357jB8H

1. http://olcsoautoberles.org/

2. https://petersegit.hu/2018/02/22/partner-autoalkatresz-webshop-milyen-egy-jo-webaruhaz/

3. https://onlinemarketing101.synthasite.com/Aut%C3%B3t-v%C3%A1s%C3%A1rolna.php

4. https://www.autofolia.org/Online-v%C3%A1s%C3%A1rl%C3%A1si-tan%C3%A1csok-melyeket-be-kell-tartani.php

5. https://budapestarak.weebly.com/marketingtips.html

1. https://bit.ly/2VDqv2d

2. https://bit.ly/3cK0151

3. https://bit.ly/2x8pDJH

4. https://bit.ly/2S7AxH0

5. https://bit.ly/2Y3slew